Stayingame

Stay in Game

3D nyomtatás tanfolyam

3D technológiai képzés

A Stay in Game egy olyan képzési rendszer, amelyben megismerheted a 3D technológia izgalmas világát, újszerű és interaktív módon. A tanfolyamunk egy teljes évig tart, melynek során két hetente, 2×45 perces oktatási alkalmakon veszel részt, összesen 26 alkalommal. Az 1 év letelte után lehetőséged van folytatni a tanfolyamot további 1 éves időtartamokban, hogy még magasabb szintre emeldd tudásod a 3D világában.

Mit tanulhatok a tanfolyamon?

A képzés célja, hogy megismertessük veled a 3D nyomtatás, a 3D modellezés és a 3D szkennelés világát, ezért a tanfolyam mellé egy 3D nyomtató is jár*. Ezek a területek napjainkban rendkívül népszerűek és keresettek az ipari tervezéstől kezdve a kreatív művészetekig. Részletes és gyakorlatias tanfolyamunkon lépésről lépésre sajátíthatod el ezeket a technikákat, és alkalmazhatod azokat különböző projektekben, munkákban vagy akár csak hobbira is.

Kik jelentkezhetnek a tanfolyamra? Kell-e valamilyen alapképzettség?

A tanfolyamra már 8 éves kortól lehet jelentkezni, így a fiatalabb és idősebb résztvevők egyaránt lehetőséget kapnak a szakmai fejlődésre és a kreatív kifejezésre. Lehetsz teljesen kezdő vagy akár haladó, nincsenek szakmai előfeltételek, csupán tudd használni a számítógépet és az egeret. 

Ha szeretnél részt venni ezen az izgalmas és kihívást jelentő tanfolyamon, ne habozz, jelentkezz most, és lépj be a 3D világ inspiráló univerzumába! 

Milyen nyomtatót kapok a tanfolyam mellé?

A képzés mellé 3D nyomtatót is biztosítunk, hogy otthoni körülmények közt tudd elsajátítani a 3D nyomtatást.  Az képzéshez alap esetben egy FlashForge Adventurer 3 Pro 2 jár, de lehetőséged van nagyobb, profibb nyomtatóval is tanulnod. További lehetőségekről érdeklődj telefonon vagy emailben!  

FlashForge Adventurer 3 Pro 2

Adventurer 3 Pro 2

Az Adventurer 3 Pro 2 a legújabb, továbbfejlesztett nyomtatója a megbízható és felhasználóbarát Adventurer szériának. A megszokott, egyszerű kezelése mellett kétszer gyorsabb lett (200 mm/s), az extruderfej (nyomtatófej) új ventilátorszerkezetet és rugalmas PEI platformot kapott. Ezek az újítások összességében javítják a nyomtatási minőséget és biztosítják a gyors és hatékony nyomtatást.

Milyen költségei vannak?

A tanfolyam ára 375.000 Ft, ami tartalmazza a korábban említett 3D nyomtatót és az 1 éves képzést. Ezen felül a nyomtatóhoz szükséges kellékanyagot (filamentet) kell megvásárolni, ami már 7000 Ft/kg-tól elérhető.*

*Az ajánlat tájékoztató jellegű, nem minősül hivatalos ajánlatnak!