sötét_háttérre_SiG_logo

TANÍTSD GYERMEKED,
HOGY “JÁTÉKBAN” MARADJON?!

Magyarországon egyedülálló ajánlatot kínálunk, az akció keretein belül megtanítjuk 8-18 év közötti gyermekét 3D nyomtatásra és 3D modellezésre mindössze csak 10.000 Ft + ÁFA/hó*-ért. További 3.000 Ft + ÁFA/hó*-ért bérelhető az itt látható 3D nyomtató, így nem csak oktatást biztosít gyermekének, de egy állandó otthoni fejlődési lehetőséget is. Oktatásaink központilag Budapesten és országszerte is elérhetőek 20 főt meghaladó csoportok esetén. Kérjen személyes információt az info@rkshungary.com -on vagy mobilon a +36-70/636-7007 -es telefonszámon!

 

.

adventurer-2
3D_nyomtatas_ko

BIOMŰANYAGGAL
A KÖRNYEZETÉRT

Mindannyiunk számára fontos a környezetünk megőrzése és ezt szeretnénk átadni a felnövekvő generációknak. Éppen ezért kiemelt szerepet kapott nálunk a PLA, mint biológiailag lebomló műanyag. Növényi keményítőből áll, ami 100%-ban lebomló enzimeket tartalmaz megőrizve környezetünk épségét.

Gyermeked fejlődése és jövője szempontjából kiemelten fontos a 3D nyomtatás és a 3D modellezés. Ez a két dolog fogja meghatározni az emberiség jövőjét az új évezredben. A jelen gyermekeinek ez semmiképpen nem lehet elhanyagolható ismeret anyag. Míg sokan a jövőként említik a 3D nyomtatást, ez a jelenünket szervesen alakítja, változtatja.

NEM A JÖVŐRŐL BESZÉLÜNK, HANEM A JELENRŐL.

A szülőknek lehetőségük van kezdeményezni gyermekeik ismeretanyagának életszerűen használható bővítését, a megszokott rendszerektől függetlenül, felkészítve őket a saját tényleges jövőjükre. Bizonyított tény, hogy az USA-ban minden harmadik háztartásban már aktívan használják ezeket az eszközöket. Ázsia sincs lemaradva, hiszen Kínában és Japánban iskolai környezetben gyermekeik napi használatban sajátítják el ezeket a technológiákat. Sokat mondjuk magunknak, hogy iskoláztatási rendszerünk nem készült fel még az új évezred kihívásaira. Nekünk most önálló lehetőségünk van ezen változtatni, a szokványoshoz hozzátenni. 

3d-fej
HASZNÁLD KI
A JÖVŐ LEHETŐSÉGEIT

MÉG MA!